Helgens bestyr

 
Då passar vi på att vila upp oss här som avslutning av denna helg som har gott alldeles för fort. Jag har inte varit hemma på hela helgen men kom hem vid 16 tiden idag och sedan gick jag direkt till Netto för att handla lite påfyllning till kylen. Jag har även varit på Gina tricot och lämnat tillbaka ett par jeans som inte satt bra på mig och sedan blev det en sväng förbi H&M där jag shoppade lite nytt till barnen. Dom växer så himla fort hela tiden och behöver lite större kläder. Även en snygg sport-bh till mig fick följa med hem haha.
 
 Dagens outfit och smarrig bubbelvatten med smak av smultron och lime.
 
 
God kväll sötnosar!
Har ni haft en bra helg? Min helg har varit lugn och skön då jag har passat på att vila när barnen inte är hos mig. Men nu är dom här igen och nu laddar vi inför en ny vecka som börjar imorgon. Jag är fortfarande nervös inför nästa vecka ifall jag får svar på något som jag väntar på och det är fortfarande hemligt tills allt är klart.
 
Ha en fin kväll och vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad härligt att du fått vila upp dig! Min helg har också varit bra men gått för fort :p. Hoppas du får svar snart och att vi får veta vad det är för hemlis 😀

  2. Finaste Netti <3 Hoppas du får en riktigt bra vecka nu som du kan fylla med en massa skoj 😀 Jag fick också tillbaka barn igår så här är det också sällskap igen här hemma 😀 Kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.