Mode

Outfits inspiration och inför helgen

Bildkälla: werehartit 
 
God kväll denna fredag kväll!
Här bjuder jag på lite inspiration där ni ser olika outfits som jag är väldigt förtjust i. Ursäkta att dagens alla inlägg endast handlade om mode men det bara blev så idag. Annars brukar jag försöka variera så mycket som möjligt mellan mina kategorier och ämnen.
 
Annars då?
Vad skönt att det är helg nu och imorgon behöver varken barnen eller jag vakna av någon hemsk väckarklocka utan vi ska vakna av oss själva för att mysa tillsammans innan vi går upp. Det är så mysigt :-D.
 
Imorgon har jag tvättstugan bokad, vi ska baka och så måste jag storstäda. Inte så roligt men det är skönt efterråt. Sedan får vi se vad resten av dagen bjuds på och vem vet om vi får oväntad besök? Då är det liksom perfekt att vi har lite nybakat hemma. 
 
Ikväll blir det fredagsmys och ungarna får bestämma vilken film vi ska se och tidigare var vi till affären och handlade lite gott till helgen. Till mig blev det en hel del choklad i flera olika sorter och jag funderar på att kanske ta ett glas rött vin till det? Det blir ju vardagslyx för min del :-D.
 
Men nu ska vi äta pannkakor och vi ses lite senare mina raringar!
 
/PUSS