Att trotsa förkylningen kan man visst göra

 
Eftersom jag är så förkyld att inte ens smink får mig att se piggare ut lägger jag upp en bild från några veckor sedan. Haha ni ska bara veta hur jag egentligen ser ut och jag funderar på att kanske klicka en selfie på mig lite senare med telefonen när det blir ljusare ute.
 
 
God morgon finisar!
Förkylningstider är det just nu och det känns inget vidare. Rinnande och rödsprängda ögon, näsan rinner som en kran och jag har ingen aning om hur mycket papper jag har förbrukat. Det är liksom inte direkt miljövänligt att vara förkyld. Jag måste även tillägga att jag är röd runt näsan och överläppen, det svider och min röst låter som om jag vore en kille i målbrottet.
Sovit dåligt har jag också gjort eftersom jag blir väckt av min näsa som behöver snyta sig hela tiden. Men eftersom jag inte har haft någon feber så ser jag ingen anledning till att sjukskriva mig från jobbet. 
Idag ska jag bara bita ihop och försöka att överleva min arbetsdag för vila får jag göra när jag kommer hem ikväll.
 
Ha en fin dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. sv: Vad jag menar med att träna upp ansiktet är att öva mina muskler, töja och massera för att jag ska få bättre mimik efter en operation som gjorde mig förlamad. Sen tog det lång tid för vävnaderna att växa ut och nu när dem har växt lite har jag fel kopplingar, t.ex. drar sig mungipan upp när jag ska blinka/blunda.
    Jobbigt när man är förkyld. Krya på dig!

  2. Åh tack 🙂 Jag skapade videon i iMovie på mac, laddade upp videon på youtube och klistrade in embend koden i HTML koden i ett nytt inlägg på bloggen. HTML ikonen ser man längst upp till höger när man skapar ett nytt inlägg. Sen ändrade jag storleken så att videon passar min blogg, ganska lätt att se då det står height och width med siffror efteråt. Embend koden för själva videon finns på youtube när man trycker på "dela" och "bädda in". Om du inte förstår nåt fråga mig igen så kan jag förklara bättre om det går.
    Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.