Gör din ekonomi smartare

 
 I samarbete med zmarta 
 
Det har kommit ut en ny finansiell tjänst där man kan jämföra lån, försäkringar, kreditkort och sparande online för att hitta de bästa alternativen som passar just dig. Tjänsten heter zmarta och är både enkel och kostnadsfri då det är hur bra som helst.
När man ansöker om lån får man flera erbjudanden av olika lånegivare som tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet. Då är det bara att välja det som passar just dig själv bäst.
Man kan låna upp till 500 000 kr med låga räntor från 3,25%.
 
 
 
 Om det händer att man verkligen behöver låna pengar som exempel till en bil, bostad eller något annat gäller det att välja smarta lån. Det är väldigt vanligt att många har flera olika smålån hit och dit med höga räntor som man inte har någon bra koll på och då blir det väldigt dyrt i längden. Då är det smart att samla alla smålån på ett och samma ställe med låg ränta. Ni som kollar på lyxfällan vet vad det handlar om och därför tipsar jag om zmarta.se.
 
 
 
 
Jag personligen är väldigt försiktig när det gäller smålån eftersom jag vet hur illa det kan sluta i längden och där vill liksom ingen hamna. Därför är det mycket bättre att ansöka om ett större och smartare lån när man har behov av det.
 
 
 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.