Nagellack inför jul och nyår

 
 Nu har jag laddat med två stycken nagellack i olika färger inför jul och nyår som blev svart och vinrött. “På bilderna ser den röda tyvärr mycket ljusare ut än i verkligheten“. Jag har inte bestämt mig för ännu hur naglarna ska se ut men det kommer jag säkert på när det närmar sig. Kanske lite glitter, nagelstickers eller om jag gör dom matta?
 
 
 
 
 
Just nu ser mina naglar förjävliga ut eftersom dom slits otroligt mycket på jobbet med all handsprit som måste användas hela tiden. Men jag får se om naglarna hinner bli lite bättre tills dess för annars får jag skaffa mig kortare lösnaglar. Långa naglar kan jag inte ha för det är jag inte van vid och det minns jag från i somras haha. 
 
Har ni några nagelplaner inför jul och nyår?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Ååh jag köpte också dessa (dock mörkare röd) men min håller inte ens i två dagar tror att man ska ha UV-lampa för att det ska hålla bättre 🙂
    Men väldigt fint blir det ändå 🙂

  2. Röda naglar till jul blir ju perfekt! 🙂
    Jag gör gelénaglar så det är snart dags att gå och fylla på för min del. Utväxten börjar synas lite väl mycket nu..

  3. Det är så snyggt med långa fina naglar med härligt nagellack på, men jag använder händerna så mycket både hemma och på jobbet så det funkar inte med nagellack för mig 🙁 Jättesnyggt hur som helst 😀 Hoppas du får en riktigt fin dag härliga du <3 Kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.