10 Mysiga saker

 
Ordet mysigt dyker upp väldigt ofta och därför började jag  att fundera på vad jag egentligen tycker är mysigt? Efter att jag har funderat en stund kom jag på 10 mysiga saker.
 
 
☺️ Bosätta sig i soffan 
 
☺️ Pussas och kramas
 
☺️ Ligga i sängen och läsa
 
☺️ Ligga i ett bad
 
☺️ Äta god mat med nära och kära
 
☺️ Kolla på en spännande film
 
☺️ Tända upp hela hemmet med levande ljus 
 
☺️ Gå runt hemma med mjukiskläder 
 
☺️ Blogga
 
☺️ Dricka te, kaffe eller varm choklad
 
 

 
 
Vad tycker ni är mysigt?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. God morgon fina Netti 😀 Jättefin bild på dig <3 Jag tycker det är mysigt att ha sovmorgon, att kela med min lilla katt, att ha en massa tända ljus, lyssna och titta på en sprakade brasa, äta god mat och dryck med någon man tycker om… ja, jag älskar att mysa, så listan kan bli riktigt lång för mig 😀 Hoppas du får en fin start på den här veckan härliga du! Kramar <3

  2. Finns massor av saker
    tid med maken, tända ljus hemma, ta ett bad, sova ut med maken utan tid att passa, mysa med barnbarn, egentid med mina barn, att få vakna o göra vad jag vill. Finns tusen saker till men här är det viktigaste hi hi kram å fin måndag <3

  3. Det finns massvis av saker som är mysiga, men jag tycker du träffade av många av de 🙂 Just nu är väl det största mysiga jag vet att gosa in mig i mitt hörn i soffan under en filt och se på en film eller serie.

  4. var en hel del mysiga saker ^^ jag gillar ju att ligga i ett varmt bad men eftersom vi inte har något badkar så tycker jag det är mysigt att sitta i duschen och bara låta varmvatten rinna ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.