Bekvämt och snyggt till en mysig kväll

 
 
Nu när det har blivit höst så ökar myskänslorna till max och nu vill jag bara sätta mig i soffan med levande ljus och en kopp te eller varm choklad om kvällarna. 
 
 
Tröjan finns här och byxor finns här
 
 
Men då vill jag även klä mig i något mysigt som är både bekvämt och snyggt. Denna set som består av en långärmad tröja och ett par byxor ser så mysiga ut och sådär vill jag se ut i höst när jag är hemma. Igår kväll hade jag en mysig kväll då jag hade en ansiktsmask på mig och sedan kunde jag inte låta bli att fota några fula selfies med masken på. Om jag vågar kanske jag visar bilderna för er i ett annat inlägg LOL. 
 
Synd att bilderna på plaggen ovanför blev suddiga men hur jag än kopierade dom så blev bilderna lika suddiga ändå. Jag har provat både via telefonen och via datorn. Riktigt irriterande men jag bestämde mig för att visa upp dom ändå. 
 
Just det!
Ikväll börjar den nya säsongen av Svenska hollywoodfruar och då ska jag sitta bänkad i soffan klockan 21:00 med lite choklad. Bara så att ni vet haha men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

35 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.