My style today

 
 
Det var längesedan jag visade upp en dagens stil som jag vill bära just idag och nu har jag äntligen plockat ut en hel outfit som jag är sugen på.
 
 
 
 
Som ni ser har jag plockat ut en snygg och enkel outfit som jag inte hade tackat nej till. Den vita blusen med omlottringning är precis i min smak och passar till det mesta. Men just idag skulle jag matcha den med ett par klassiska svarta byxor med gärna material i stretch för det är liksom bekvämast enligt mig. Nu när hösten närmar sig gillar jag boots/stövletter och idag vill jag ha på mig ett par grå stövletter med stadiga klackar samt en rymlig klassisk svart väska som man får plats med sina nödvändigheter.
 
 
 

28 comments / Add your comment below

  1. Gillar verkligen dessa mjuka kostymbyxorna ^^… det är snyggt till vad som helst och så känner jag mig så där lagom ändå uppklädd! Har ett par gäng av dem *S*
    Tjusiga skor btw…

  2. Sådana outfits gillar jag 🙂 Klassiskt men så snyggt. Fick hem en helt ny snygg vit blus igår med spets som jag fyndat på tradera. Kram och ha en fin dag

  3. Jättesnyggt verkligen 😀 😀
    sv: ja, jag och Erik har ju inga barn och ska inte ha några, så jag är jätteglad att jag får jobba med ungdomar. De blir mina ungar liksom 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.