Nytt till vardagsrummet

 
 
Titta vad jag har på väggen nu då!
 
 
 
 
Jo en väggklocka med lösa siffror.
 
 
 
 
Jag har skrivit om det i ett tidigare inlägg att jag vill ha en sådan väggklocka till mitt vardagsrum och nu är den äntligen där. Det fanns även en väldigt bra mall till klockan för att kunna sätta upp det lösa till en stor cirkel.
Tadaa!
 
 
 
 
Men som ni ser hade jag dessa gardiner tillfälligt innan jag hittade dom rätta. I helgen rev jag ner dessa och de nya åkte upp istället, men tyvärr har jag ingen ny bild att visa på resultatet. Återkommer med det snarast!
 
 
 
 
Jag älskar dessa vaser från Ikea som står så fint på brickbordet i hörnan.
 
 
 
 
 
Den stora ramen var svart innan men jag gjorde den vit med hjälp av vit spray. Hyllan sitter ovanför TV-bänken och snart dyker det upp en hel del ljuslyktor inför hösten.
Mys mys!
Det är liksom det allra mysigaste med hösten när det blir dags att tända levande ljus lite överrallt på kvällarna. 
Nästa helg när jag har ungarna hos mig ska vi mysa ordentligt på kvällarna med varm choklad eller gott te framför TV:n och jag längtar redan.
Jag har även skaffat mig nya och supergosiga plädar som vi kan svepa in oss i och dom ska jag också visa för er så fort jag har bilder. 
 
 
 
//PUSS
 

37 comments / Add your comment below

  1. Så fint det blev med klockan!!! Du har ju fått det jättemysigt hemma 😀 Skönt när man börjar komma i ordning efter en flytt 🙂 Här har det redan åkt fram en massa ljuslyktor – älskar att tända dem och mysa på kvällarna 😀 Hoppas du får en fin kväll finaste du <3 Kramar <3

  2. så fint! 😀 den där klockan va riktigt cool!
    är så sugen på att göra om hemma! Men vet liksom inte vart jag ska börja. har inte så stort och vill inte heller göra mig av med nåt stort direkt, förutom en röd och rosa byrå som bara är i vägen. Ska nog ta och byta gardiner kom jag på när du skrev om det 🙂
    sv: Åh tack 😀
    kramar

  3. Du är så duktig på att göra sådär enkla saker som att måla om en tavelram. Själv skulle jag köpa en ny liten rackare på IKEA eller något vilket egentligen är rätt onödigt när man har en bra ram sedan innan 😛 blev fint!

  4. Kul att se hur du har det! Även om jag får lite panik på att alla har mer känsla för inredning än jag. Varken jag eller sambon har någon koll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.