Jag blir galen på mig själv

 
 
 
 
 
 
Det var längesedan jag visade upp en outfitbild och här är en outfit från i fredags då vi hade klinikdag med jobbet. Det var riktigt varmt den dagen och då passade jag på att använda en kjol.
Jag tror att jag blir galen!
Min självutlösare till systemkameran är borta och jag har letat som en tok hela helgen. Det är så typiskt mig att lägga saker på bra ställen eller någonstans som jag inte minns. Därfär får jag fota vid spegeln istället tills självutlösaren dyker upp igen. Visst kan jag ställa in kameran på 10 sekunder men jag tycker att bilderna inte blir bra då. Annars måste jag börja skärpa mig när jag städar eller plockar undan saker för grejer försvinner för mig hela tiden. 
 
Ha en trevlig tisdag och vi ses lite senare mina godingar då jag har något att visa för er!
 
 
//PUSS
 

25 comments / Add your comment below

  1. Jättefin outfit 🙂 Älskar sådana kjolar, så snyggt. Känner igen det där med att lägga bort saker, är tyvärr lite likadan själv. Något att jobba på 😉 Kram och ha en fin dag <3

  2. Med rätt kamera från Canon och med Magic Lantern på minneskortet kan man välja att kamera använder ljud som självutlösare. D.v.s. man kan knäppa med fingrarna för att ta en bild. Fungerar dock enbart i Live View.

  3. Fin outfit =)
    Tråkigt att självutlösaren försvunnit. Testa att googla eller kolla på youtube, kanske finns en video där som kan hjälpa dig. Brukar finnas såna där man går igenom alla inställningar och vart i kameran dom hittas. Hoppas det ordnar sig. Kram

  4. Det var en fin outfit och det där med att lägga bort saker så att dom sedan försvinner känner jag igen. Senast var det igår och det var min plånbok dock hitta jag den sen på kvällen haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.