Max

 
 
 
Kolla in vilken söt vovve som jag och barnen var hundvakt till i lördags. Han heter Max och är så snäll och gosig då barnen älskar honom. Lilleman är uppväxt med Max för de är födda samma år och då kan ni tänka er hur mycket dom har busat tillsammans.
 
 
 
 
I helgen har jag annars pysslat en hel del med hemmet då jag har fått upp nya gardiner i vardagsrummet och i sovrummen. Jag har städat, lagat storkok, betalat räkningar och haft besök av vänner. Men det är en sak som jag inte har gjort på hela helgen och det är att jag inte har hunnit sitta vid datorn någonting. Ibland behöver man sina bloggpauser för att hinna med annat. Igår var jag inne hela dagen för det regnade och på kvällen satte jag mig i soffan med datorn i knät. 
 
 
 
 
Jo självklart har vi haft både fredagsmys och lördagsmys och här ser ni en bild på lilleman som ser så nöjd ut. Han hade en skål med popcorn för sig själv men det tog slut efter att han hade lagt sig för natten då jag blev väldigt sugen. Popcorn är verkligen beroendeframkallande och jag kan äta en hel påse helt själv utan några problem haha.
 
 
Nu ska jag läsa alla bloggar som jag har missat under helgen men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. God morgon härliga Netti! Klokt att prioritera annat än bloggen ibland även att det är väldigt roligt att blogga själv och läsa runt hos andra bloggare 😀 På tal om bloggar så har jag utsett dig till Veckans blogg den här veckan – Grattis fina du <3 Jag är lite tidigt ute med att gratulera dig, men ville göra det innan jag ska till jobbet. Inlägget dyker upp på min blogg under förmiddagen så då blir det officiellt 😀 Hoppas du får en fin dag! Kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.