Mitt läge just nu

 
Hej på er mina älsklingar!
Jag har varit väldigt frånvarande från både bloggen och sociala medier i flera dagar på grund av flytten och för er som ni har läst i de senaste inläggen förstår varför. Det har hänt mycket mer än så men allt kan jag inte skriva här på bloggen för det är för personligt. 
 
 
 
Jag saknar er massor och speciellt att läsa era kommentarer och era underbara bloggar. En snabbis har jag haft möjlighet emellanåt men det är ändå inte samma som annars. 
 
Tyvärr blir jag lika kortfattad igen på grund av tidsbrist men jag har massor sparat i mitt utkast med inlägg som jag ser fram emot att plublicera. Jag älskar att få skriva av mig från mina tankar, känslor och mina intressen men tyvärr har inte tiden räckt till dessa dagar.
 
Ha det så underbart mina kära och vi ses när vi ses!
 
 
//PUSS
 

56 comments / Add your comment below

  1. Hoppas du mår bra. Jobbigt att flytta men ännu jobbigare om det är något annat du har i tankarna också. Gillar verkligen dina skor förresten 🙂

  2. Ta allt i din takt vi finns kvar 🙂 snygg väska o skor jag har samma fast i annat märke 🙂 RLL 🙂 hoppas det inte är nåt allvarligt kramen

  3. Tycker du gör rätt i det och man förstår varför du är lite off på bloggen, vi finns här när du är tillbaka och hoppas flytten går jättebra <3 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.