Fynd från Netto och nu ordnar det sig

 
 
 
 
Sist jag var och handlade på Netto fick en duschkräm och en kalender följa med mig hem. Duschkrämen doftar riktigt gott och jag tror den bara kostade 14 kr. 
 
Nu börjar det äntligen ordna sig för mig med flytten då jag får flytthjälp på måndag. Så himla skönt att jag kan släppa det nu. Igår gick jag som sagt med en hel del grejer till den nya lägenheten och det känns verkligen i kroppen idag. Därför tar jag en paus från bärandet idag och fokuserar på att packa så mycket som möjligt. Det regnar idag också och då passar det riktigt bra. 
 
Nu ska jag fortsätta här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. vad bra att du får hjälp nästa vecka, det låter jättebra 🙂 Lycka till med allt, även smidigga flyttar är ju jobbiga, så jag förstår att det varit lite extra tungt. Kram

 2. vilka niciga fynd. Netto är lätt den bästa affären. Haha jag har den så nära mig, handlar där varje dag typ.
  Härligt att det ordnar sig med flytten 🙂

 3. Fina inköp! Duschtvålen ser ut att dofta gott, kul att du blev nöjd. Din rosa kalender faller mig också i smaken. Man ska ha en kalender som man trivs med – det bidrar till vardagsglädje. 🙂
  (Sent) Svar: Tack för så mycket för att du berömde min text.
  Kram

 4. Vilka fynd 😀 bära :O oj va jobbigt det vart men skönt att du kommer få flytthjälp nu 🙂
  sv:Ja jag tänkte att det skulle vara kul för alla som är intresserade att få läsa så kommer lägga upp frågorna samt svaren så alla kan få läsa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.