Skönheter till köket

 
En inredningsbutik som jag gillar väldigt mycket är Lagerhaus. Det finns alltid så himla mycket fint där och ännu bättre är dessa låga priser som dom har.
 

 
 
Jag följer Lagerhaus på Instagram och här om dagen såg jag bilder på dessa salt och pepparkar och blev självklart förälskad. När jag kikade närmare på dom genom hemsidan såg jag även dessa snygga muggar i samma serie. När jag har flyttat in i den nya lägenheten ska jag kanske slå till på lite nytt? 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Visst finns det mycket fint på Lagerhaus 😀 Jag har handlat väldigt mycket där och här i stan har de ofta ett stort ställ i butiken där de säljer ut saker de inte ska ha kvar i sitt sortiment och där har jag gjort massor av bra fynd 😀 Klart att du ska köpa lite nytt när du har flyttat in 😀 Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.