Bästa frukosten och lite gnäll

 
 
God morgon mina älsklingar!
Den bästa frukosten enligt mig är havregrynsgröt kokt med mjölk istället för vatten och blåbär ovanpå. Det är något som min mamma alltid gjorde till mig när jag var liten och det skulle aldrig falla mig in att koka havregrynsgröt på vatten. 
 
 
Nu har jag verkligen haft otur.
Som de flesta redan vet är jag mitt uppe i en flytt och på måndag ska alla grejer in i den nya lägenheten. Mina planer var att hinna med så mycket som möjligt under denna vecka men tyvärr åkte jag på feber och halsont då det är så himla typiskt. Idag känns det bättre men jag ligger efter med planerna så nu måste jag sätta fart. En av planerna var att jag och en kompis skulle åka till Ikea under veckan men nu har jag ingen aning om hur det blir med det. 
 
Jag saknar mina barn så att det gör ont i mitt hjärta och under dessa dagar har jag grinat varje dag. Allt känns bara skit just nu och om jag hade kunnat trolla hade allt varit klart med flytten och mina barn hade varit hos mig. Usch vad jag låter gnällig nu men jag blev bara tvungen att gnälla av mig lite. Nu ska jag försöka komma ikapp med det som jag ligger efter med och vi ses lite senare mina godingar.
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Men raring då <3 Känner igen känslan och sen är man ju extra känslig om man inte mår bra. Krya på dig nu så ska du se att det ordnar sig med flytt och allt. Fokusera på att bli kry nu 🙂 Kram

 2. Usch din stackare, hoppas allt löser sig snart. Kan inte vara kul att behöva vara ifrån sina barn!
  Ser supergott ut med gröten, brukar också göra min på mjölk istället för vatten! 🙂

 3. Tack för tipset! Jag älskar havregrynsgröt, men har aldrig haft en tanke på att det går att koka den i mjölk! Det ska jag absolut göra nästa gång!
  Så tråkigt att du har gått och dragit på dig halsinfektion och feber – så himla typiskt , men tyvärr brukar det ju bli så när man vet att man har en massa saker som man behöver göra 🙁 Hoppas det löser sig med IKEA och allt annat kring flytten <3
  Förstår att du saknar barnen – man vill ha dem omkring sig och framför allt vill man ha dem nära när man inte är riktigt okej.
  Ta hand om dig fina du och krya på dig! Många stora kramar <3

 4. Gott med havregryn med mjölk ? Du får ta det du orkar hälsan går före men vet hur jobbigt det är när man ligger efter speciellt i flytt. Usch det är hemskt att sakna sina barn ❤️

 5. Nae men vad träligt att bli sjuk nu för dej :/ Förstår att det känns väldigt typiskt och det är helt okej att gnälla av sej, då känns det oftast lite bättre sen! Hoppas du kryar på dej fort!
  Och att koka gröt på mjölk blev jag jättenyfiken på att testa nu 😀 Kan tänka mej det är gott!

 6. Åh va jobbigt, hoppas att du blir frisk snart
  Förstår att du saknar dina barn , hoppas de kommer hem snart 🙂
  Kokar också alltid havregrynsgröt på mjölk. Det där med blåbär måste jag prova.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.