Jag i alfabetet

 
 
För ett tag sedan såg jag en utmaning hos Ljuva Julia då man ska skriva saker man tycker om eller ord som beskriver vem man är på varje bokstav i alfabetet. Jag tycker att utmaningen var rolig och såhär blev resultatet för mig.
 
 
A – Ambitiös
 
B – Bloggerska
 
C – Chokladälskare
 
D – Drömmare
 
E – Envis
 
F – Familjekär
 
G – Gottegris 
 
H – Humoristisk
 
I – Idérik 
 
 
J – Jordnära
 
K – Konstnärlig
 
L – Lägenhet
 
M – Mamma
 
N – Noggrann
 
O – Oktoberbarn
 
P – Plikttrogen
 
 
Q – Qvinna
 
R – Rolig
 
S – Skorpion
 
T – Trogen
 
U – Undersköterska
 
V – Vuxen
 
W – Wi-Fi beroende 
 
X – X-lash mascara
 
 
Y – Yrkeserfarenhet 
 
Z – Zoomobjektiv
 
Å – Ångest
 
Ä – Ärlig
 
Ö – Ödmjuk
 
 Ni får självklart härma mig genom att göra samma utmaning!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad skoj att du har gjort Julias alfabetslista 😀 Jag gjorde den också för ett tag sedan. Jag skulle nästan ha kunnat kopierat dina svar – till och med oktoberbarn, men jag är född den 18:e så jag är våg 😀 Är inte uska heller utan förvildad beteendevetare som vägrat göra klart sin c-uppsats efter att datorn kraschade för många år sedan och tog uppsatsen med sig 🙁 Stor kram till dig och ha en underbar kväll 😀 <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.