Nya handtag till köksluckorna?

 
 
Igår när jag kom hem fick jag mitt efterlängtade samtal om att det var okej att hämta en nyckel till den nya lägenheten. Det visade sig att dom stängde klockan 15:00 och då var klockan 14:30. Då kastade jag mig på cykeln och cyklade dit direkt för att hämta nyckeln. Tyvärr får jag inte börja flytta in än eftersom lägenheten måste flyttstädas men det var okej att jag fick gå in i lägenheten för att ta mina mått.
 
 
En av mina planer är att jag vill byta ut alla handtag på köksluckorna i köket! Men som ni ser är det väldigt mycket träfärgat i köket då jag är tveksam om det skulle bli snyggt? Jag hade tänkt mig handtag i silver eller vad tycker ni?
 
 
Ska jag byta ut handtagen eller har ni något annat förslag?
 
 Jag har en sådan beslutsångest så därför vill jag gärna höra era åsikter om mina planer och jag är tacksam för alla svar.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det beror ju på om det är "värt" det. Hyr du den kanske det inte är nödvändigt om du kanske flyttar i framtiden annars så ska du såklart byta den. Du kan ju köpa plast överdrag(är osäker på vad det heter) men marmor tryck och liknande 🙂

  2. I varje bo jag har haft så har jag alltid bytt ut hantaget på dörrarna å luckorna i boet… en litet detalj som gör ganska så mye faktsikt, detaljerna som gör de stora hela… Kolla på kontrakten noga ifall du faktiskt inte råka ha möjlighet att göra om vissa saker pågrund av att det är gammalt å slitet tex! Knivigt med den bruna färgen, skulle jag få krupp på *S* Tror du isf kan köra silvret eftersom själva diskhon är ju det, skulle nog lyfta upp den detaljen =)… Finns riktigt fina å billiga på IKEA!

  3. Jag tror det hade varit snyggt. Det är ju bara att testa sig fram på vad som kan passa in och sen se därefter. Kör på din magkänsla! 🙂

  4. Är det hyres hade jag frågat om de kan byta ut dem, annars hade jag inte gjort det, det är faktiskt ganska dyrt, vet jag själv kollade upp det en gång, samt får du inte lite vita andra detaljer osv kommer du nog inte tänka så mycket på handdtagen

  5. Jag tror det hade varit snyggt. Det är ju bara att testa sig fram på vad som kan passa in och sen se därefter. Kör på din magkänsla! 🙂

  6. Kul med en förändring! Det blir nog snyggt med silver, men hade det varit jag så hade jag säkert velat byta allt till slut haha…. Kram

  7. Fint kök 🙂 jag skulle nog ändra dörr handtagen till silver eller svart och sedan måla/spraya/använda dekoplast där bänken är av trä i en passande färg till handtagen 🙂

  8. Kopparhandtag skulle vara superfint till det kaklet och smälta in fint till det övriga träet och lyfta det. Snygga kopparblomkrukor i fönstret och koppar fruktskål på bänken. Kanon!

  9. JAg tror nog det kan bli snyggt ändå =) Vill du få bort det träfärgade kan du ju köpa sån där plast som man kan plasta över, lätt att ta bort sen när du flyttar =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.