Superknäcke

 
God kväll raringar!
  Under veckorna när jag inte har barnen äter jag lite hur jag vill och oftast blir det något enkelt. När jag handlade i början av veckan hittade jag Paulinas superknäcke som jag blev nyfiken på att testa. Även avokado och keso fick följa med hem till kylskåpet.
 
 
 
 
Gissa hur gott det här är då?
Det är verkligen jättegott att äta knäckebrödet med smör, avokado och lite aromat på. Mumma! Jag tror att jag har blivit beroende haha.
 
Herregud vad den här veckan går fort och imorgon är det redan fredag! Som vanligt har jag inte hunnit med allt som jag borde ha hunnit med denna vecka och det gör mig en aning stressad. Men det är inget som jag kan göra något åt just nu så det är bara att bita ihop och gå vidare.
 
Nu ska jag börja packa och ha en fortsatt trevlig kväll mina godingar!
 
 
//PUSS
 

36 comments / Add your comment below

  1. Hej jag ska bara meddela att jag kommer nu vara frånvarande från bloggen men kommer tillbaka sen när semestern är slut. Men kommer använda Instagram Brunetpetra1993 är mitt konto om du vill följa mig kram

  2. jag älskar den där kombinationen. knäckebröd & avokado. keso äter jag mycket till mandariner o nötter eller mat 🙂 har ej provat just detta knäcke. kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.