Dagens stil

 Topp // Kjol // Scarf
 
Dagens look består av en snygg shoulder-topp som visar axlarna med en pennkjol i denim. Jag tycker att det är så snyggt att ha på sig en tunn scarf som ger min outfit mera attityd. Allt kommer ifrån Lindex och länkar finns under kollaget.
 
 Apropå annat!
Som vanligt håller jag på och ändrar min design hela tiden och jag har några bilder till som jag ska göra headerbilder av. Jag tycker att det är så himla kul att fixa och trixa då det har blivit som en hobby för mig. Ifall ni undrar använder jag gratisprogrammet Picasa men jag är väldigt sugen på att testa flera program. Om någon av er vet något bra gratisprogram där man kan göra snygga headers så får ni gärna kommentera det.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. toppen är riktigt snygg. 🙂 jag gillar din nya design btw!
    sv; tack för omtanken fina du! jag hoppas också att det kommer bli bättre inom en snar framtid. kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.