Att stå i kö

 
Haha när jag kollar på den här videon så känner jag lite igen mig. Jag har väldigt svårt för att stå i kö för det gör mig väldigt stressad och sådär som han blir känner jag alltid innombords. Nä jag skulle aldrig bete mig som honom men jag brukar tänka på den här videon ibland när jag står i kö. 
 
Om du inte har sett den här videon så måste du kolla på den!
 
 
//PUSS
 

18 comments / Add your comment below

  1. haha älskar den här videon den är så klockren 😀
    och så fin din design blev, jag orkade inte ändra min så mycket 🙂 haha!

  2. Jag känner också igen mig det.
    Nu kan du se vem som blev Veckans blogg. Blev det du? Kika in på min blogg, så ser du vem som blev vinnaren. Ha en bra dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.