Den lilla vita eller den lilla svarta

 
 
Här har jag hittat snygga basklänningar i vit eller svart färg som är perfekta att ta på sig när man har klädpanik och har ingen aning om vad man ska ta på sig. Till vardags blir det snyggt med ett par sneakers och en kofta över för att få en mer vardagslook och till fest ett par klackar och röda läppar. 
       
                                                                                                                             * Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
Just nu! 
Ikväll har vi firat stortjejens födelsedag då det blev soppa till förrätt, kyckling med nudlar till middag och kakor till efterrätt. Det var hon som hade valt allt och det blev riktigt gott. Tårta ska vi baka imorgon för det hinner vi ändå inte äta ikväll och grädden som ska vara på tårtan blir inte god dagen efter. Nu ska jag plocka undan all disk och sedan blir det soffhäng med lite gott.
 
Ha en mysig fredagkväll mina raringar!
 
 
//PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vitt är fint på sommaren till solbränd hud 🙂 Men jag är svag för den svarta, funkar alltid 🙂 Kram och ha en fin dag nu <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.