My style today

 
 
Här har jag plockat ut en grym outfit som jag vill dela med mig idag.
Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig använt någon body sedan jag var liten trots att jag tycker att det är väldigt snyggt.
Som ni ser har jag hittat en otroligt snygg body med snörning som jag hade matschat med ett par ljusblå jeansshorts som har hög midja. Att jag föredrar bekväma skor är liksom ingen nyhet och därför har jag plockat ut ett par platta skor i en tuff färg. En rosa bomberjacka i glansigt tyg tuffar till looken lite extra och gärna ett par solglasögon i kattögemodell som går i samma färg. Väska med utrymme är ett måste för mig där jag får plats med alla mina viktigaste nödvändigheter. 
 
Förresten?
Ni som bloggar hos blogg.se! Jag antar att ni har provat den nya appen som ska vara så himla bra? Personligen gillar jag inte att man inte kan ändra inläggen i utkasten både via mobilen och datorn. Eftersom jag oftast skriver på bussen måste jag kunna göra så och därför får jag googla på blogg.se och logga in där istället. 
 
Vad tycker ni som har testat?
 
 
//PUSS
 
❤️

0 comments / Add your comment below

  1. Jag har testat den! Tycker att den är helt okej men saknar lite funktioner. Som hur man ser besöksstatistiken. Men jag vet med mig också att jag är lite seg och extra kristisk när jag ska vänja mig om vid nya gränssnitt.

  2. Ursäkta men jag HATAR den nya uppdateringen. Man kan inte redigera inlägg om det ligger i utkast eller så. Rätt dåligt enligt mig. :/

  3. Snygg outfits, gillar bodyn och vänskan, sá fina färger dessutom!
    BTW: vad är det för APP som ej gár att ändra i utkorg ? jag lyckas ju alltid bara skriva halva inlägg och slänger ofta i utkorg, kan man INTE ändra längre ?:o(

  4. Riktigt läcker outfit. Härliga färger tillsammans.
    Loggade faktiskt in på gamla bloggen för att kolla och gillar den inte alls. Hade förskrivet ett inlägg men via appen gick den inte att publicera alls precis som dig fick man gå in via webbplatsen via Safari 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.