Chockerhalsband

Chockerhalsbandet som har kommit tillbaka bland trenderna är jag väldigt glad över för jag tycker att det är så himla snyggt. Jag vet att trenden har funnits ett bra tag nu men just nu ser jag bara mer och mer utav dem i butikerna. Denna typ av halsband är något som alla inte gillar eftersom halsbandet ska sitta tight runt halsen och jag kan tänka mig att alla inte trivs i det.
 
 
Här har jag hittat en variant som inte sitter alldeles för tight runt halsen och snygg är den också. Jag personligen gillar chockerhalsband men den här gillar jag faktiskt extra mycket. Grejen är bara om jag ska ha guld eller silver? Jag använder båda delarna så att jag struntar nog i att shoppa den här gången.
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.