InredningstankarNu är det inte många veckor kvar tills vi flyttar och det ska bli så himla skönt att barnen inte behöver dela rum längre. Jag och tösen ska dela rum och som ni såg på bilderna vill vi ha ett flickigt rum då vi ska inreda med smink, smycken, accessoarer och kläder.

 
 
 
 
Jag älskar att kolla på en massa inspirationsbilder inom inredning för då får jag alltid nya idéer.
 
Jag behöver en ny matta till vardagsrummet och då vill jag ha en stor ljusgrå ryamatta.
 

Jag ska även skaffa mig takskenor för att jag vill ha gardiner från tak till golv. Det ger verkligen rummet ett lyft och fönstrena uppfattas som mycket större. Så vill jag ha det både i vardagsrummet och sovrummen. I köket ska jag ha gardinstänger men jag har inte bestämt mig än för vilken typ av gardiner. Det är liksom mycket lättare att se sådant när jag har kommit i ordning med all uppackning. 

 
Jag längtar för det ska bli så himla kul!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Åh va fiiiint 🙂 vill ha hus och inreda massa som faaaaaaaaaan xD
  sv; Well de är lagomt stora, har inte olika storlek på de och de är fasta och fina 😉 Just perfect hahahah xD Kram

 2. Vi står inför nyinredning vi också. Sextonåringen ska få vårt rum, lilla H ska gå hennes och vi ska ta lilla H:s. Vi drar oss dock för bytet. Det kommer bli rörigt.
  /P

 3. Åh jag äääälskar inredning, blir aldrig trött på det!
  sv: Ja jag tyckte den var lite sådär, men när det gäller choklad är jag rätt petig haha 🙂
  Kramis

 4. Spännande att flytta. Vill bara göra om direkt när jag är inne på typ Pinterest eller så för allt är ju så snyggt! 😀

 5. Det roligaste med flytt är ju att få packa upp och inreda på nytt 🙂 Massor av fint visar du och jag ser fram emot bilder på nya stället sen. Kram och ha en fin dag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.