Roliga hundar och katter

Appen weheartit är min favorit app och här om dagen spanade jag in en massa bilder via kategorin djur. Då hittade jag en hel del roliga bilder på hundar och katter som jag bara måste dela med mig av.
 
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
 
Några av bilderna är även väldigt söta men katterna som har blivit utklädda ser inte så nöjda ut. Inte hunden heller som sitter i soffan med en skål marshmallows. Annars tycker jag att den fjärde bilden är sötast då det är en pytteliten kattunge som är så söt att jag smälter.
 
Har du någon sötnos favorit?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hej fina människa =)
    Alltså viiilken fint å rörande kommentar du skrev till mig, blev extra glad av det du kommenterade och VILKEN ÄRA för mig att din kära mor kom, läste och gav en personlig kommentar efteråt <33 Sånt här gör att jag känner att detta är så värt att lägga energin å tiden till! Hälsa din mor min uppskattning… jag har dock inte postat upp hennes kommentar offentligt eftersom jag är osäker om hon vill att andra skall ta del av något så familjärtpersonligt, respekten vill jag självklart visa när jag fick en sådan tillit =)… i det din mor skrev så fick mig tänka på en viktig sak i detta men det skall jag ha i min sammanfattning på slutet av detta Polenresan2016-projektet! Massa kramar till dig å mor din och ta hand om er<3

  2. Rent generellt så tyckte jag att den sista var finast… ögonen på den sista katten var "magiska".
    Men tyckte även att bild 2 och 6 var riktigt charmiga! 🙂

  3. Har ju missat en del här inne o fick kolla hur kan du ta så nära o bra bilder som du gjorde där på hur du sminkar dina ögonbryn? snygg spetsklänning midsommar 2012 🙂 fin kväll kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.