Boyfriend

 
 
 
 
 Boyfriendjeans från H&M // Linne från Vila // Bälte från Nly Trend // Pumps från Nly Shoes 
 
God morgon på er!
 
Åh nej dessa pumps har jag inte gått runt med utan jag ville bara ha på mig dom tillfälligt till bilderna.
Idag åker jag till jobbet med en gigantisk packning eftersom jag åker till pojkvännen direkt efter jobbet då jag blir borta i tre nätter samt att jag har med mig grejer inför midsommar.
Eftersom jag inte har någon aning om hur vädret blir över helgen så tog jag med mig alla möjliga plagg som tar mest plats. Nu för tiden litar jag inte 100% på väderprognosen. Förutom alla kläder har jag även packat ner systemkameran, extra skor, locktången, extra mycket smink och skönhetsprodukter. Haha det ser liksom ut som att jag ska vara borta i minst en vecka men det ser alltid ut så när jag åker iväg någonstans.
 
Ha en skön fredag eller jag menar torsdag mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina bilder på dig kvinna =). Hahaha så kan det vara, bättre att ha lite för mycket än att sakna allt. Hoppas du får en underbar helg. Kram

  2. Aaah påminner om min vännina, packa som en toka och skulle lätt tro att hon skall flytta istället för att vara på besök *lol* Fattar själv inte hur ni andra kvinnor/brudar/tjejer kan lyckas packa så mye jämför med mig som lättplätt klarar av med en liten handbagage som mest =P… så lite som möjligt och praktisk är mitt motto, mihihii!

  3. Kul att du var med i tävlingen på min blogg, den är nu avslutad.
    Kika in o se om du vann 🙂
    Även tack för att du ställde en fråga.
    Kramar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.