Kvällens tips

Ikväll tipsar jag om en snygg och enkel klänning som finns i flera färger men här visar jag mina tre favoriter. Perfekt till basgarderoben och det är bara att piffa upp klänningen med accessoarer.
 
Klänningen kostar 199 kr och du hittar den genom att klicka här <—
 
 Herregud vilken stressig vecka jag har haft och det kommer att fortsätta vara stressigt fram till lördag. Ungarna fyller år nästa vecka och planer inför midsommarafton på det. Nä nästa år får jag ta en veckas semester under midsommarveckan för att hinna med allt utan en massa stress. Det gäller att vara efterklok haha!
 
Nu ska jag börja att packa men ha en fortsatt trevlig kväll mina godingar!
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Har spanat in den klänningen ett tag 🙂 Kanske är meningen att jag ska köpa den då den fortsätter poppa upp överallt 😉
    Kram och ha en fin dag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.