White underwear

1. Länk 2. Länk 3. Länk 4. Länk 5. Länk
 
Lindex har fått in så himla snygga vita underkläder och här är mina fem favoriter. Pyjamasshortsen är jag mest sugen på och jag skulle gärna bära dem även till vardags när jag är hemma. Nästa gång jag är inne på Lindex måste jag spana in dessa bh:n som ser så bekväma och snygga ut. Eftersom jag har så svårt att hitta bh:n i rätt storlekar så måste jag prova först. Tillfällen när jag har chansat och beställt bh:n så är de antingen förstora runt eller för små kupor då brösten ploppar ut. Ingen snygg syn enligt mig.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Älskar verkligen Lindex underkläder, längesedan jag kikade in där!! Speciellt Ella.m linjen har de finaste underkläderna någonsin, älskar<3 Du borde verkligen testa någon av bh:arna:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.