Dagens vill ha

 
 
Kolla in det här då och hur snygg är inte den här kombinationen? Jag personligen skulle absolut kunna tänka mig att bära dessa två plagg tillsammans samt skorna med snörning kring fotled. Kjolen har stretchigt material då det innebär att den måste vara väldigt bekväm och det är ett stort plus i kanten. Toppen däremot har jag ingen aning om hur den skulle kännas på men just nu är det halva priset för den.
 
Nä fy vad shoppingsugen jag blev nu då och allt hade blivit hemklickat om möjligheten fanns.
 
 
//PUSS
 
 ♥

0 comments / Add your comment below

  1. Vilka snygga färger på skorna och kjolen, linnet var också snyggt tycker jag. Tack för kommentaren. Hoppas att du får en trevlig dag imorgon. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.