Smoothie bowl

 
God morgon mina godingar!
Oj vad trötta vi är idag och sovmorgon var precis vad vi behövde efter en tröttsam vecka. Krafterna är liksom inte på topp just för min längtan efter semester är väldigt stark just nu. Dock är det några veckor kvar och jag orkar inte tänka på hur många det är. 
 
 
 
Här visar jag våra smoothiebowls som jag har lovat att lägga upp recept på. Det var inte meningen att det skulle bli två inlägg på raken med recept då jag la upp ett igår kväll fast på en drink. Men receptet på drinken var lånad och den här smoothien har jag hittat på själv.
 
 
Ungarna ville varken ha kokosflingor eller hampafrön på sina smoothies så de två första bilderna var deras och de två sista är min. 
 
 
Ingredienser:
 
• 1 mango
• 2 dl jordgubbar
• 1 banan
• 3 dl jordgubbsyoghurt med vanilj
 
Till servering:
 
• Granola musli
• Kokosflingor
• Hampafrön
• Kiwi
• Hallon
• Jordgubbar
 
1. Mixa banan, mango, jordgubbar och yoghurt slätt. 
2. Till servering: Häll upp smoothien i en skål och toppa med skivad kiwi, bär, hampafrön, granola/müsli och kokosflingor.
 
 Det blev riktigt gott och perfekt under de varmare dagarna.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.