Fruktig sangria med rosévin och jordgubbar

Jag hittade detta recept hos tidningensolo.se och blev väldigt nyfiken på hur det här skulle smaka? Det ser iallafall riktigt gott ut och därför vill jag dela med mig av detta recept som jag har lånat från deras hemsida.

 
Du behöver:
1 flaska rosévin (gärna mer torrt än sött)
1 dl brandy/konjak
1 dl Grand Marnier
4 1/2 dl sodavatten
2 blodapelsiner
2 lime
2 1/2 dl kulor av vattenmelon
1/2 liter jordgubbar
 

Så här gör du:
Börja med att förbereda frukten; skär blodapelsinen och limen i tunna skivor, gör kulor av vattenmelonen (med hjälp av ett kuljärn) och skär jordgubbarna i skivor.

Häll all frukt i en fin kanna och häll i rosévin, brandy, Grand Marnier och sodavatten över och rör om. Låt det stå ett tag i kylskåpet så frukterna hinner marineras av vätskan – då blir det som godast!

Servera i snygga glas tillsammans med mycket is och njut!

 

 

Du kan alltid välja andra frukter eller bär än det som står i receptet!

 Det kändes som en bra tajming att lägga upp det här inlägget såhär på en fredagkväll inför helgen. Hade jag haft planer med festligheter hade jag gärna fixat den här drinken men den här helgen blir det inget. Barnen och jag ska ha en myshelg tillsammans då vi ska svulla i oss en massa gott och blir det regnigt imorgon ska vi kolla på filmer tror jag. 
 
Ha en trevlig fredagkväll mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS
❤️ 

0 comments / Add your comment below

  1. Härligt med en fruktig drink, och mysigt med en myshelg! ^^ Sv: Åh, jag har faktiskt gjort en koreografi till deras låt Buttons, hihi! ^^ Ska verkligen kolla in dem mer, tack för att du påminde mig om dem! Kram.

  2. åh så gott !!
    jag har faktiskt tagit och skapat en helt ny blogg, istället för fitnessinspiration så kommer det nu mera vara denna blogg, kommer inte bara skriva om träning och hälsa utan även om mode, smink, hår, inredning och mycket mer. hoppas du fortsätter att följa min blogg fast genom denna nya !
    kram 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.