Only Pink produkter i samma nyans/färg.

 
 Att jag älskar ljusrosa är liksom ingen nyhet för er och därför har jag plockat ut några favoriter i min favoritfärg som jag vill visa för er.
Jag börjar med klänningen och skorna som hittades hos asos.com och jag säger bara “Vill ha“! Något mer som jag är sugen på är ett nagellack i matt rosa färg samt ett matchande läppstift i samma nyans och dessa produkter hittade jag hos lyko.se. Funderar starkt på att klicka hem dem. Hos mq.se hittade jag även två stycken rosa skönheter då det blev ett snyggt mobilskal och en söt spetstopp.
 
Om du är sugen på att klicka hem något ska ni först kika in på några länkar där det finns en massa grymma rabattkoder via rabble.se.
 
 
När man shoppar är det liksom perfekt med rabattkoder att utnyttja.
 
 
 //PUSS
 
♥ 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.