Summer

Jag har väldigt länge vad jag kan minnas velat ha en helvit bikini men är rädd för att det ska synas igenom när den blir blött. Här om dagen fick jag syn på den här virkade bikinin som har lite tjockare tyg som gör att det inte finns någon risk att det blir genomskinligt.
 
 
Riktigt snygg är den också och du hittar bikitoppen genom att klicka här <—
 
 
De tillhörande trosorna hittar du genom att klicka här <—
 
 
Jag hittade även en jättesöt strandtunika som även kan bäras som en blus till vardags. 
 
Tunikan hittar du genom att klicka här <—
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker att det bara är sexigt om det syns igenom på överdelen. Men snippi vill jag gärna hålla för mig själv. Jag köpte en ny bikini från H&M här om dagen, lääängtar tills den kommer och hoppas bara att den passar >.<

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.