Ont om tid

 
God morgon älsklingar!
 
Vilken mysig helg jag har haft och helst hade jag velat haft helg i några dagar till. När jag kikade i kalendern började jag känna mig lite stressad eftersom det inte är många veckor kvar till flytten och barnen fyller år veckan efter midsommar. Den här veckan har jag barnen då det innebär att jag inte hinner springa förbi stan efter jobbet för jag måste åka hem direkt och hämta barnen på fritids. 
 
Men nästa vecka när jag inte har dessa tider att passa ska jag försöka planera in så att jag kan ta alla ärenden då. Hoppas bara att jag hittar allt då så att jag inte måste springa på stan en gång till. Helst vill jag även hinna slå in presenterna innan barnen kommer så att jag slipper smyga med det när barnen sover. Risken är liksom stor att de hör mig med allt prassel. 
 
Ha en trevlig måndag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

18 comments / Add your comment below

  1. Du är ute i bättre tid än mig och sambon. Häromdagen insåg vi att minstingen fyller år på torsdag, och vi har glömt att handla present! Lite skillnad mot när första barnet fyllde ett. hahaha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.