Problem med design

 Som ni har märkt på senaste tiden har jag ändrat fram och tillbaka min design på bloggen.
Designen som jag har just nu gillar jag men bilden som sitter ovanför presentationen vill jag ha mycket större och helst rund. Men jag fattar ingenting med alla dessa koder hit och dit.
Om det är någon som vet hur man gör får ni gärna tipsa mig?
 
Angående min header så gillar jag att den är bred så att den täcker hela sidan men dock är den alldeles för smal. Även om det har jag googlat som en tok men ändå fattar jag inte heller vilka koder som ska bytas ut och så vidare. 
Jag använder temat Magasine hos blogg.se och jag undrar om det är någon som vet om man kan ändra storlekarna på headern och profilbilden om man har den designen?
 
 
 
 

 
 Såhär såg den första headern ut som jag använde i början med temat Magasine och nu har jag den som ser ni nedanför.
 
 
 
 
Ni ser att headern blir väldigt smal att man knappt ser bilden och jag vill ha en header som verkligen syns. Men om det inte går att förstora headern då undrar jag om vilken header ni tycker är snyggast av dessa två?
 
Jag är otroligt tacksam över alla svar ni kan ge mig!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker båda headersarna var jättefina. Ofta om man ska ändra headerns storlek finns det under kategorin #header i stilmallen en rad där det står "height" följt av en siffra. Ändrar man siffran blir headern bli högre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.