Skolavslutning

 
Redan igår kväll kom tösen hem till mig för att sova över eftersom jag skulle hjälpa henne med håret idag innan skolavslutningen. Då hade vi en mor och dotter kväll igår och köpte hem pizza.
 
 
Hon ville inte ha för lockigt så det fick bli vågor samt några blommor i håret.
 
 
Hon fick även låna ett halsband av mig som passade perfekt till klänningen.
 
 
Vi hann ta några bilder innan det var dags för henne att gå till skolan.
 
 
Skolavslutningen var i en kyrka men jag lägger inte upp några bilder därifrån eftersom det blev en massa andra människor med på bilderna.
 
 
Här är en ros som tösen fick av sin farfar och fru.
 
 
Lillgrabben hade skolavslutning samtidigt som stortjejen fast i skolan och därför fick vi föräldrar dela på oss.
 
 
Men jag och tösen åkte och hämtade honom på vägen hem eftersom deras far skulle jobba i några timmar. Där passade jag också på att knäppa några bilder på ungarna.
 
 
Vi tog oss hem och lagade pannkakor, åt glass och det blev även en sväng till lekparken innan deras far kom och hämtade dem.
 
 Resten av dagen har jag typ tokstressat med att greja hemma och ärenden på stan. Jag känner mig sjukt trött just nu och ikväll hoppas jag på att det blir en tidig läggning för mig.
 
Men ha en fortsatt trevlig kväll mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vi åt pizza i kväll,men vilken fin klänning din dotter har,vart är den i från? visst blir man trött med allt fix runt omkring jag skulle kunna gå o lägga mig nu haha.kram

  2. Vad fin hon är! Skönt med sommarlov för barnen nu! Jag fick springa som en tok I mellan klasserna på avslutningen igår. Är det där en sådan där vulkanpizza?

  3. Mysigt med skolavslutning och vilken fin klänning hon hade! 🙂 Den där pizzan såg ju för övrigt inte helt fel ut alltså, mm! x)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.