Ny utmaning

 
God morgon bloggisen!
Den här veckan är jag verkligen dagblind men det är bara härligt tycker jag. Imorgon är jag ledig igen eftersom barnen har skolavslutning och inatt ska tösen sova hos mig.
 
 
Men innan hon kommer till mig ska jag på en synundersökning för körkortet och efter det kan jag äntligen skicka in papperna. Jag längtar verkligen tills jag kan börja köra ute i trafiken för det blir liksom en helt annan grej.
Idag ska pojkvännen hämta en ny bil som han har köpt och den bilen är inte automatväxlad. Haha med andra ord blir det en utmaning för mig då han vill att jag ska börja övningsköra i den nya bilen som har manuell växellåda istället. Sist jag gjorde det för flera år sedan gick det inte bra alls men självklart ska jag prova ändå.
 
Självklart återkommer jag med hur det gick för mig med körningen!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Självklart ska du övningsköra manuellt! Annars får du ju bara köra automatväxel i framtiden – tar man körkort manuellt kan du köra allt 😀 Växlingen är enkel, det är ändå inte det som är det svåra. Inget att oroa sig för 😀

  2. Det e alltid tufft i början med manuell så kör ett par gånger på parkeringar tills du har koll på växlingen, har du koll på det så blir nämligen körningen enklare i trafiken, då slipper du noja över koppla o så. Det kommer att gå bra men det viltiga e att du tar det lugnt och inte stressar fram momenten. Kramis

  3. Det kommer att gå bra för dig tror jag ;D Det kommer vara otroligt ovant när du börjar – men det kommer. Du har ju körvana antar jag så det kommer gå bra. 😛 Heja dig! Ska bli kul att läsa hur det går sen

  4. Hoppas synundersökningen gick bra och att du får en fin vecka 🙂
    Snygg outfit! Älskar toppar med cut-outs på axlarna och kjolar med slits 🙂

  5. Åhh lycka till , så spännande , vad jag vill börja jag med , och nånstans ska man väl börja och första steget ibland är att bara tex läsa om andra som får igenom processen som man själv ej riktigt kastat sig in på än ? LYCKA TILL!!!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.