En lättlagad och smarrig maträtt

 
I lördags lagade jag en väldigt enkel och god maträtt som jag vill tipsa om.
 
 
Fläskfilé 
2 paket bacon
Matlagningsgrädde 
Créme Fresh
Kalvfond
Salt
Peppar
Chilipulver
Fetaost
Körsbärstomater 
Spagetti 
 
1. Fläskfilén och bacon skärs i mindre bitar som jag sedan steker upp. 2. Hällde i sedan matlagningsgrädden och cream fresh med kryddor samt fond. 3. Körsbärstomaterna och fetaosten hällde jag på strax innan servering.
 
Så enkelt och gott!
 
 
Efter maten fick det bli en frappe till efterrätt och herregud vad gott det var.
 
 Ikväll har jag och tösen egen mor och dotter tid som vi inte har haft på evigheter. Synd bara att kvällen är alldeles för kort och just nu är hon i duschen medan jag skriver några rader här i bloggen. Imorgon bitti måste vi gå upp tidigt för jag ska hjälpa henne att fixa håret inför skolavslutningen och självklart fota en massa bilder. Om hon tillåter det förstårs haha.
Men nu ska vi ha en mysig kväll tillsammans innan läggdags och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hihihiii ^^… gött med sommarlov för di små!
    Snart semester för min del, mitt 2:a i livet *lmao* Förra gången kändes det ovant och faktiskt liite nervös men i år känns det bättre.
    TREVLIG fortsatt VECKA, kramar<3

  2. Frappe är ju så gott 🙂 Och den dr rätten lät så god att jag måste testa den i helgen. Tack för tipset 🙂 Kram och ha en härlig dag <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.