Hemgjord glass

 
I helgen fick jag för mig att testa något nytt som är väldigt enkelt att göra.
 
 
Jag hällde i yoghurt med mango och vanilj smak och några skivor kiwi i glassformerna.
 
 
Ungarna tyckte att det var jättegott och det är ju bra eftersom det här är mycket nyttigare än vanlig glass. 
 
 
 
I söndags gjorde jag en repris men då hade jag i yoghurt med jordgubb och vanilj smak istället. Jag la även i några skivade jordgubbar och kiwi men tyvärr glömde jag ta bilder på glassarna. Nästa gång ska jag prova att ha i blåbär för det tror jag kommer bli riktigt gott. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh, sånna där tänkte jag med köpa från Åhlens men struntade i det för jag störde mej på den där lilla pinnen som sticker ut på sidan (vem bryr sej egentligen liksom? x) haha). Får ta och köpa dem idag då jag ska på stan istället. Så kul att göra egen glass ju!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.