En skön vecka

Idag har det verkligen varit underbart med en ledig dag då jag har fått mycket gjort.
Igår när jag och barnen var iväg och badade brände jag mig i solen och därför har jag undvikit solen idag. Istället har jag storstädat badrummet medan jag lyssnade på musik för då blir det mycket roligare. Jag har även tvättat och bytt sängkläder så att det är rent och fint tills barnen kommer till mig på söndag. Tösen kommer till mig redan på onsdag eftersom det är skolavslutning på torsdag och då är jag ledig igen.
En skön vecka med andra ord!
 
Bilder tagna av mig.
 
Under helgen och idag har jag inte suttit vid datorn nästan någonting för det har jag inte hunnit med. Men det är sådant som händer när det är vackert väder och ibland behöver man ha sina bloggpauser. 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Visst har det varit underbart skönt med en ledig dag 🙂 låter som du haft det bra iaf.
    När solen är framme är det helt okej att ha bloggpaus!

  2. Det låter helt härligt! Jag fick inte mycket gjort igår alltså… hemskt. Men hoppas veckan flyger förbi. Det vore skönt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.