Roliga saker som barn har sagt

Barn är ju alldeles för roliga med vad de säger ibland och idag vill jag dela med mig av lite roligheter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Den tredje sista älskar jag, så fin 🙂 Älskar sådant här barn sagt överhuvudtaget! Brukar ju sägas att de säger sanningen ju 😉

  2. HAHA. Så underbart, barn är allt för härliga. Jag kan tänka mig att jag och den där mormorn vars barnbarn inte ritat rynkorna än kände på samma fast för mig var det min lillasyster som drog ut mitt hår på sidorna och började sjunga på pippi långstrump. Kände mig lagom träffad då. <3

  3. Det här är ju underbart alltså! Min favorit är det där om att en bit av mammans hjärta blir till en bebis :´)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.