Smoothie bowl


Bildkälla: weheartit
 
Jag har faktiskt aldrig gjort någon smoothie bowl förut men imorgon kanske jag ska göra en eller två? Det blir så vackert när det dekoreras med frukt, bär, kokos och andra saker att jag äter med ögonen. Verkligen en perfekt nyttig mellanmål och jag hoppas att jag får tag i alla ingredienser som behövs. Jag kollade på Netto igår där jag inte hittade allt men idag får vi gå till någon annan mataffär för att hoppas på att vi hittar det som behövs.
 
 Idag efter jag hade hämtat ungarna på fritids gick vi till närmaste affär Netto igen för att handla inför fredagsmyset och efter det bytte jag om till ännu mindre kläder och klippte gräsmattan. 
Phuu äntligen tar jag soffläge nu och som jag har längtat! Egentligen skulle jag även färga min hårutväxt ikväll men det får jag se här lite senare om jag orkar det.
 
Ha en mysig fredag kväll mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS
 

24 comments / Add your comment below

  1. men gud så gott! har bara gjort en i mitt liv men de är ju så fruktansvärt nice, frågan är varför man inte gör detta oftare 😀

  2. jag har inte heller gjort en smoothie bowl nån gång, men måste prova att göra det. för det ser så satans gott ut! 🙂
    sv; det hade varit kul att få se hur hon hade sett ut idag om hon hade levt. jag antar att hon fortfarande hade varit väldigt vacker! 😀 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.