Brun utan sol

 
Eftersom jag missar solen på vardagarna när jag jobbar hinner inte mina ben bli solbrända. Därför tog jag mig i kragen och köpte hem en brun utan sol när jag ändå var på apoteket.
 
 
 Jag hittade en brun utan sol  lotion från ACO som jag ska prova för jag vill ha en intensiv färg så att jag slipper smörja in mig varje dag. Men det gäller att vara extra noga när jag smörjer in benen så att det inte blir fula fläckar för det är verkligen så fult. Innan dess måste jag även peela benen ordentligt så att alla döda hudceller försvinner ordentligt. 
Jag tycker det är lite svårt att få till det bra med brun utan sol lotion men hoppas jag får till det hyfsat den här gången.
 
Med spänning återkommer jag med resultat!
 
 
//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Jag har aldrig gillat det med brun utan sol för oftast ser det så hemskt ut och då menar jag att det syns att det är brun utan sol vilket jag inte är snygg. Jag tycker det ska se naturligt ut för det är snyggt! 🙂

  2. Jag har aldrig gillat det med brun utan sol för oftast ser det så hemskt ut och då menar jag att det syns att det är brun utan sol vilket jag inte är snygg. Jag tycker det ska se naturligt ut för det är snyggt! 🙂

  3. Jag lyckas aldrig när jag försöker smörja in mig med brun utan sol :/ ser ut som en fläckig prickig korv haha
    Månadens blogg vinnare är nu uppe, tack för att du var med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.