Jag är bäst!

För många är det väldigt svårt att säga dessa tre ord “jag är bäst” till sig själv och jag erkänner att jag är en av dem. Därför ger jag mig själv en utmaning med att skriva tre punkter som jag tycker att jag är bäst på. 
 
Jag är bäst på:
 
• Att vara en bra mamma.
 
• Att baka och laga mat efter min egna fantasi.
 
• Att få andra att bli glada. 
 
 
Jag kände mig faktiskt obekväm och som ett stort ego när jag skrev det här men då betyder det att jag har dåligt självförtroende och det är något som jag verkligen måste jobba med. 
Det finns liksom massor av saker som jag hade kunnat skriva om vad jag är bäst på om jag hade mått bra i mig själv. Mitt dåliga självförtroende gjorde även att jag blev tvungen att fråga min pojkvän om det här trots att utmaningen handlar om vad jag tycker och inte vad andra tycker. 
 
 
Han tycker att jag är bäst på:
 
• Att vara den bästa flickvännen.
 
• Att få andra att må bra.
 
• Att inreda och fotografera.
 
 
Jag blev bara tvungen att skriva ner tre av hans punkter för att ta åt mig. Nu är det inte så att jag ska gå runt och säga att jag är bäst på allt utan det här är något som alla människor bör göra med sig själva då och då. Därför ger jag er den utmaningen! 
 
Skriv ner tre punkter på det du är bäst på!
 
 
 
 
//PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Bra inlägg och jag tycker inte det är varken skryt eller egoism. Hur vore det om alla bara nedvärderade sig själva hela tiden, inget beröm till sig själv, då mår man inte bra, och man har till och med svårt att ta en komplimang om man aldrig kan ge sig själv lite fina ord. Go girl. Kramis

 2. Visst är det konstigt att det ska vara så svårt att ge sig själv positiv kritik?
  Igår fick jag höra av en kund, att mina flickor är så vackra. Det håller jag med om, de är bedårande på alla sett. Då tillade hon att "det inte är så konstigt för jag också var vacker". Höll på att ramla baklänges. VA? Men orden fastnade. Suger lite på det ett tag, även om jag tvivlar på att hon var uppriktig. Haha!
  /P

 3. Man ska våga fast det känns lite ego 🙂 och det är bra att känna att man är bäst på att vara mamma till sina barn, ingen annan vet och känner barnet bättre än en själv 🙂

 4. Håller med – så svårt att tala om vad en är bra på. Jag är bäst på: att steka bacon, lära mig nya saker, ta ett dopp i alldeles för kallt vatten

 5. Då ska jag säga dig va du är bäst på: sköta hemmet, ta hand om barnen, ta hand om mannen(synd att före detta inte såg det, men gräset är alltid grönare på andra sidan),mode, du är ambitiös, duktig att passa tider, du är stilig, lugn, kärleksfull, vacker,du vågar att förändra ditt liv, du är tuff och grym tjej. Listan kan bli längre. Jag är så stolt över dig. Jag är glad att du alltid lyssnar på mig, men ändå har din egen åsikt.

 6. Då ska jag säga dig va du är bäst på: sköta hemmet, ta hand om barnen, ta hand om mannen(synd att före detta inte såg det, men gräset är alltid grönare på andra sidan),mode, du är ambitiös, duktig att passa tider, du är stilig, lugn, kärleksfull, vacker,du vågar att förändra ditt liv, du är tuff och grym tjej. Listan kan bli längre. Jag är så stolt över dig. Jag är glad att du alltid lyssnar på mig, men ändå har din egen åsikt.

 7. Då ska jag säga dig va du är bäst på: sköta hemmet, ta hand om barnen, ta hand om mannen(synd att före detta inte såg det, men gräset är alltid grönare på andra sidan),mode, du är ambitiös, duktig att passa tider, du är stilig, lugn, kärleksfull, vacker,du vågar att förändra ditt liv, du är tuff och grym tjej. Listan kan bli längre. Jag är så stolt över dig. Jag är glad att du alltid lyssnar på mig, men ändå har din egen åsikt.

 8. Då ska jag säga dig va du är bäst på: sköta hemmet, ta hand om barnen, ta hand om mannen(synd att före detta inte såg det, men gräset är alltid grönare på andra sidan),mode, du är ambitiös, duktig att passa tider, du är stilig, lugn, kärleksfull, vacker,du vågar att förändra ditt liv, du är tuff och grym tjej. Listan kan bli längre. Jag är så stolt över dig. Jag är glad att du alltid lyssnar på mig, men ändå har din egen åsikt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.