Planer inför flytten

 Kjol från Vila // Linne och solglasögon från H&M // Loafers från Dinsko // Väska från Marc by Marc Jacobs
 
God morgon på er!
 
Igår var den första tidiga morgonen på detta år som jag åkte till jobbet med en kjol på mig. Annars har det varit alldeles för kyligt på morgonen men igår var det inga problem. 
 
Nu är det inte heller långt kvar tills vi ska flytta och bara för att vi inte ska bo kvar i vår nuvarande lägenhet tappar jag direkt intresset för inredning. Eller jag menar inte att jag tappar intresset helt och hållet utan lusten att fixa hemma har försvunnit eftersom allt ska ju packas ner i lådor snart. Men 1/8 då flytten drar igång kommer all intresse för inredning tillbaka och då ska det bli så himla kul att få pyssla igen. 
 
Men innan dess blir det bara en massa jobb för mig med packning, flytten, packa upp allt, flyttstädning ja det blir en hel del. 
Jag har skickat in kontraktet till den nya lägenheten och även fått hem en ritning på planlösningen. Om ni vill kan jag fota den och lägga upp här på bloggen om ni är intresserade hur lägenheten ser ut? 
 
Nu ska jag snart kliva av bussen men ha en underbar dag mina godingar och vi ses lite senare då jag visar upp min vinst.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Skönt att flytten närmar sig, är ju så tråkigt att "bo i kartonger" sista tiden innan man kommer iväg. Jag vill hemskt gärna se planlösningen på nya lägenheten! 🙂 Kram

  2. Gud vad roligt och skönt för dig att flytta. Fin outfit, älskar dina skot. Vill bara säga att du e så sjukt lik en gammal vän till mig. Kram fin

  3. Känner verkligen igen det där! Innan vi flyttade till huset kändes det ibland till och med motigt att STÄDA! Haha 😀
    Vad fin du är! Älskade den långa kjolen!

  4. Sv: Jo jag har varit sugen på en sån filt länge, men som sagt. En pläd för ca 1500kr tar lite emot att köpa faktiskt, haha 😀

  5. Det skulle vara roligt och intressant att se den nya lägenheten. Fin ring som du vunnit. Du har en fin blogg. Kjolen och linnet var fint.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.