Bättre sent än aldrig

 
För ett bra tag sedan sålde dotter majblommor via skolan och då köpte jag en brosch som jag tyckte var så himla söt. Men tyvärr har den legat och skräpat i min väska hela maj månad för att jag totalt hade glömt bort den. Förra veckan upptäckte jag äntligen min fina brosch och nu sitter den så fint på nyckelbandet som hänger runt min hals på jobbet dagligen. 
Skit samma att maj månad är slut för nu får den sitta där tills den dagen broschen ramlar av sig själv.
 
 Har ni haft på er majblommor?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Köpte majblommor av några tjejer som var här och sålde men har helt missat att ha den på mig 🙂 Kram och hoppas du får en fin dag 🙂

  2. Jag brukar också glömma bort min, men huvudsaken är ju att barnen få sälja. Köpte en nu i år också, men den har jag glömt att använda. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.