Jag kan inte fatta att jag gjorde det!

 
God morgon älsklingar!
Haha jag petar inte i näsan på den första bilden fast det ser ut som det. Då var det måndag igen och en ny vecka väntar framför oss. Därför tänkte jag starta denna vecka med att berätta om en rolig nyhet som har hänt.
 
 
 
 Jo vet ni vad jag gjorde i lördags?
 
Jag körde bil!
Sist jag övningskörde var för drygt 8 år sedan och då körde jag bara runt på en parkeringsplats och övade på att gasa och bromsa. Då körde jag med en manuell bil och det blev kärringstopp hela tiden då allt gick åt helvete. 
Men den här gången fick jag öva på en bil med automat och det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Min pojkvän tyckte att det gick så bra för mig att vi åkte ut på grusvägarna och sammanlagt körde jag 3 mil. 
Alltså 3 mil!
Det är ju helt galet och jag kan inte fatta själv att jag har kört bil i 3 hela mil. Eftersom det gick åt helvete med körningen för 8 år sedan var jag verkligen en nybörjare och därför är det här så stort för mig. 
Nu längtar jag tills nästa gång det blir övningskörning för det var sjukt kul. Det är även dags för mig att börja plugga teorin och därför har jag några frågor till er!
 
Ska man köpa teoriböcker eller plugga via nätet?
Vad är det billigaste alternativet?
Hur gjorde ni?
 
Jag är väldigt tacksam för alla svar!
 
 
//PUSS
 
❤️

0 comments / Add your comment below

  1. Vad kul 🙂 Jag rekommenderar att du köper teoriböckerna, men sen kan du göra lite på nätet och även göra tester som det riktiga teoriprovet, och då kan man gå tillbaka och se vad man gjorde fel och få förklaringar, så gjorde jag och lyckades med provet på andra försöket! Lycka till 🙂

  2. Åh vad roligt! 😀 Och jätte fin outfit! Sv: "Blinget" på naglarna la jag till i efterhand på picmonkey.com super lätt 😀 Kram

  3. Vad roligt och grattis att det gick bra, om sagt automat är ju enklare. Jag köpte startpaket med allt i, men använde mig också av nätet. Du ska nog inte tänka billigast alternativ för det e olika för alla, det som kostar är körningarna. Kram

  4. Jag håller på att ta körkort just nu. Har köpt både böcker, teorikurser och nätet. På nätet finns Bonnier trafikskola som är som en hel teorikurs så jag skulle rekommendera att köpa teoriboken och Bonniers, det räcker. För att klara provet tror jag man kan klara sig med bara Bonniers men vill man faktiskt lära sig sakerna på riktigt tror jag på boken 🙂 Lycka till!

  5. ROLIGT att du tar tag med körningen, såå fett med att köra MEN att köra automat ser jag dock som fusk enligt mig =P… det är inte riktigt samma sak, tycker jag iaf! Jag hoppas att du tänker på att du ska köra med en godkänd förarhandledare, det vill säga att den du tränar med har gått på kurs med dig till att få övningsköra med (känner mig som en moralpolis nu *lol*). Tänk på att du investera till dig själv med körning + körkortet… tumma inte med att ta den billigaste, du gör dig själv (+ samhället) en stor tjänst att hitta det som passar just dig och oftast är en körlärare väldigt duktigt på att se för just den personen. Jag körde med kurser, böcker och på nätet när jag klirrade mitt körkort =)…LYCKA TILL! Att få köra bil är en frihet, ju mer frihet ju mer ansvar har man också…
    Kramen damen<3

  6. Ursnygg jacka att ????????
    Åååh så spännande, jag har själv aldrig ens satt mig bakom en ratt någonsin och intresset har aldrig infunnit sig heller MEN NU ska även jag börja se över vilken ende man ska börja som TOTAL FÖRVIRRAD nybörjare så det ska bli spännande att följa din resa till körkort .. 3 mil låter brutalt mkt för mig så HATTEN AV ???????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.