Veckoresume – Bra och dåligt

Här kommer punkter på det bästa och sämsta som har hänt under veckan som gått. Jag tycker att vi börjar med de tre sämsta punkterna så att det roligaste blir på slutet!
 
Det sämsta som har hänt under veckan är:
 
?? Jag har varit ovanligt trött och yr. Det har verkligen påverkat mitt humör då jag var så nära att sjukskriva mig.
 
?? Jag har inte hunnit med allt som jag borde har hunnit med. Nu ligger jag efter med allt som vanligt.
 
?? Vädret har varit skit men tydligen ska det bli bättre väder nästa vecka. 
 
 
 
En selfie från i fredags på bussen.
 
 
  Det bästa som har hänt under veckan är:
 
?? Jag fick hem en grym vinst. Under veckan ska jag fota den så att ni får se vad det var. 
 
?? Jag lyckades åka hem med en buss tidigare i fredags. Den där halvtimmen gör mycket när man är sjukt trött och vill ha helg.
 
?? När jag handlade i torsdags mötte jag mina underbara barn som också var där. Folk måste ha undrat vad jag höll på med eftersom jag kramade och pussade ungarna som om jag inte har träffat dem på flera veckor. 
 
Jag har faktiskt en till rolig händelse som hände i lördags men det vill jag skriva i ett separat inlägg och det får ni läsa om imorgon.
 
 Ha en fortsatt mysig söndagkväll mina godingar!
 
 
//PUSS
 
❤️

0 comments / Add your comment below

  1. Känns skönt att det hänt mer roliga saker än dåliga saker. Läskigt att du känt dig yr. Hoppas det ger med sig fort. Kram

  2. Vad skönt att det inte bara är jag som är sådan 😛 Jag behöver inte ha massa presenter och liknande hela tiden. Att bara få umgås och ha det mysigt tillsammans betyder så mycket mer för mig än massa presenter 🙂

  3. den bästa känslan är att träffa sina barn även om det inte har tagit lång tid sen senast man såg dom. jag är också extremt trött varje dag :O

  4. Det går upp och det går ner så är det visst för alla, lite tröst att höra i alla fall 😉 Här är det tummen ner för tandläkar besök men tummen upp flera gånger om för att det ska bli underbart väder 🙂 Kram och hoppas du får en bra vecka fina du

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.