Ostprovning

 
Lillgrabben har tjatat länge nog om att vi ska köpa hem dessa mini ostar Babybel och förra lördagen gick hans önskan i uppfyllelse. Eftersom jag älskar ost och är lite nyfiken på hur den lila och gula smakar så köpte jag äntligen hem dom. 
 
 Lillgrabben blev jätteglad och även hans mor haha! Vi hade en ostprovning då vi kom fram till att den lila inte var god.
 
 
De övriga ostarna är jättegoda och när stortjejen kom hem för att hjälpa oss att äta upp ostarna höll hon med oss. Hoppas att dessa ostar kan börja säljas styck-pris istället i framtiden för dom lila vill vi inte ha.
 
Jag ska vill köpa hem ostarna igen för när ungarna åker på utflykt med skolan är dom perfekta att ta med till matsäcken.
 
Har ni smakat dessa ostar?
 
 
/PUSS
❤️

0 comments / Add your comment below

  1. De finns att köpa varje färg för sig, och har funnits så i över 20-25 år.
    Kan tänka mig att netto inte har set, så gå till ica eller så.

  2. alltsá jag och sonen stod och kollade in detta i fredags, han sa att det var godis och ahn ville köpa dom, själv fattade jag nada vad det var för nátt ahhaha, är det vanlig mjukost alltSÁ? 😮 haha, kul att läsa pá din blogg efter att vi státt där och jag har känt mig som en riktig förvirrad och boorttappad morsa :D, nu fick man svar pá den frágan 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.