Designhjälp till bloggen

Jag har planer på att byta design på min blogg igen för jag vill att headerbilden ska vara jättestor och innehålla endast en bild på mig och mitt namn.
På sidan av bloggen vill jag ha en presentation av mig samt en bild. Nedanför presentationen vill jag ha länkar, arkiv och ja ni vet det övriga. 
 
 Då menar jag såhär:
 
Det här är bara exempel på hur jag vill ha det för jag menar inte att jag ska se ut som Kissie på bilderna utan det ska vara något personligt på mig. 
 
När jag kikar på alla teman som blogg.se har blir alla headers för små och är inte breda nog som jag vill ha det. Jag såg att man även kan göra en egen design men då är frågan! Hur gör man?
Efter att jag har googlat runt på “större header blogg.se” läste jag att man kan ändra storleken via stilmallen med koder. En fråga till er som har erfarenhet med att göra egna design och headers? Kan man ändra på det sättet via alla teman som blogg.se har eller är det bara någon särskild man använder?
 
Jag är super tacksam för svar om det är någon som vet!
 
Här kommer några till snygga headers som jag inspireras av:
 
 
 
//PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. åh jag älskar att göra om min design, gör det nog för ofta haha!
    men just sådär, då lär du ha stora bilder och kategorierna vet jag inte riktigt!

  2. Förstår vad du menar, och håller med, när jag fortfarande hade blogg hos blogg.se så fanns det inte mycket att välja på gällande stor header. Det bästa i ditt läge är nog att beställa en design av någon som kan koda och så, då får du det precis som du vill ha det, kan vara värt pengarna 🙂

  3. Det går koda om designerna hur man vill, så du kan ändra hur du vill. Finns ju även gratisteman man kan få alla koder fixade, ska se om jag kan hitta på något

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.